Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate *(denumita in continuare „Acord”) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 *(denumit in continuare „Regulament”)

OVEGO STORE S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Sectorul 3, Str. Anastasie Panu, Nr. 6, Bl. A5, Sc. 1, Et. 6, Ap. 28, Cod Identificare Fiscala RO41434716, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/9707/2019 denumita in continuare OPERATOR sau OVEGO, in calitate de administrator al acestui site, anume www.ovego.ro, va informam urmatoarele :

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui Site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

a) Date identificare potentiali clienti : Nume, E-mail, Telefon, Mesaj;

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus (Art. 1) este initierea, stabilirea, mentinerea sau reluarea relatiei profesionale/comerciale intre noi, ca Operator, si persoana juridica / fizica (ca potential beneficiar) pe care o reprezentati prin intermediul comunicarilor realizate telefonic, prin email sau prin formularul de contact de pe site

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru a :

a) Cere informatii necesare etapei pre-contractuale in vederea accesarii serviciilor/produselor oferite de Operator;
b) Cere informatii pentru reluarea relatiei sau mentinerea relatiei comerciale ?i pentru executarea serviciilor oferite de operator;;
c) Trimite oferte / informatii personalizate realizate numai la cerere;
d) Pentru a putea face rapoarte interne pentru evaluarea campaniilor noastre de marketing si promovare si pentru o mai buna pozitionare de piata in domeniul nostru de activitate;
e) Indeplinirea unor obligatii legale, daca este cazul, la cererea institutiile si autoritatilor in domeniu, sau automat daca legea prevede astfel de obligatii (automat cum ar fi emiterea unor facturi/chitante si alte documente doveditoare).

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la cel al completarii oricarui formular din Site iar datele prelucrate sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Toate informațiile suplimentare, cum ar fi, dar fără a ne limita la, cu titlu exemplificativ menționăm adresa la care doriți să intervenim, oferite cu ocazia derulării raporturilor comerciale între noi, ca operator, și dumneavoastră ca beneficiar vor fi prelucrate în baza aceluiași acord.

Art. 2.6. Prin „Prelucrare”, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, utilizare, divulgare partiala (numai in cazul transmiterii produselor prin serviciile de curierat).

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

a) Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. Lit. A, conform scopurilor mentionate la Art 2.2. Literele A, B si C din prezentul Acord;
b) Art. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Litera D din prezentul Acord;
c) Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopului mentionat la Art. 2.2. Litera E din prezentul Acord;

Art. 3.2. Completand prezentul formular de contact confirmati ca ati citit si ca va dati acordul expres pentru prelucrarile datelor cu caracter personal de la Art. 1 Lit A. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Litera D din prezentul Acord, conform temeiului legal mentionat la Art. 3.1. Lit. B;

Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand.

Art. 3.2.2. Daca nu sunteti de acord sa oferiti consimtamantul dumneavoastra pentru folosirea informatiilor oferite in scopurile mentionate la Art. 2.2. Litera D – nu va exista nicio consecinta negativa. Ne puteti oferi acele date si personal la sediul nostru sau telefonic, mentionandu-ne ca nu doriti sa fie folosite in acest sens.

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art.4.2. Singurul mod in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati este in cazul indeplinirii unor obligatii legale si numai daca legea prevede expres.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1., confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 5.2. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1., confirmati faptul ca aveti 16 ani impliniti sau că, în caz contrar, părintele ori reprezentantul legal a autorizat acest demers.

Art. 6. ALTE DREPTURI SI INFORMATII PRIVIND PRELUCRARILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 12 luni de la data trimiterii ofertei / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre, perioada ce va fi prelungita cu durata contractelor pe care le vom derula impreuna cu dumneavoastra in calitate de beneficiar.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.