Termeni și condiții

1. Identitatea operatorului acestui site

1.1. Prezentul site, anume www.ovego.ro, este deținut și administrat de OVEGO STORE S.R.L., cu sediul social in Str. Anastasie Panu, Nr. 6, Bl. A5, Sc. 1, Et. 6, Ap. 28, Sector 3, București, Cod Identificare Fiscala RO41434716, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/9707/2019, denumit in continuare Operator sau OVEGO avand calitatea de comerciant.

2. Termeni folositi si definitii

2.1. Operator – este persoana juridică de naționalitate română cu datele de identificare mentionate in Art. 1;
2.2. Site – se refera la prezentul site, anume www.ovego.ro, in care cititi informatiile disponibile si prin intermediul caruia intreprindeti actiunile dorite, precum vizualizare produse, vizualizare informatii, completare formular de contact, comunicari prin canalele mentionate (telefonic, email);
2.3. Cumparator, vizitator – se refera la dumneavoastra ca persoana fizica sau juridica, indiferent de actiunile pe care le intreprindeti in site;
2.4. Cosul de cumparaturi – acest site nu are coș de cumpărături.
2.5. Comanda – poate fi făcută în una dintre următoarele două moduri : email sau telefonic la adresa sau numărul de telefon menționate în site.
2.6. Vizita – reprezinta interactiunea cu site-ul nostru folosind un browser, indiferent de interactiune, folosind protocolul de comunicare HTTP. Poate fi vorba de vizualizarea informatiilor unei pagini, incarcarea unei imagini, trimiterea unui formular de contact etc.

3. Acceptarea termenilor si conditiilor

3.1. Informatiile prezentate in acest document reprezinta termenii si conditiile aplicate in cazul in care dumneavoastra, in calitate de comparator sau vizitator, vizitati site-ul nostru si intreprindeti orice actiune dintre cele posibile pe site.

3.2. Folosind acest site, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile regasite in aceasta pagina. La randul nostru, vom respecta cu buna credinta obligatiile ce ne revin si reies din acest document cât și toate obligațiile legale actuale.
3.3. Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica, fara obligatia de a va notifica , termenii si conditiile prezentate in acest document. Aveti dreptul si obligatia ca de fiecare data cand interactionati cu site-ul sa cititi, acceptati si sa pastrati o copie a termenilor si conditiilor pe care noi ii respectam si care reprezinta intelegerea dintre parti, operatorul si cumparatorul/vizitatorul.
3.4. Legea aplicabila interactiunii dintre vanzator, mentionat in Art. 1, si dumneavoastra in calitate de cumparator sau potential cumparator este legea romana in vigoare la data la care veti face o comanda ori veti vizita site-ul nostru.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

4.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum ele sunt ele indicate, colectate si folosite, se face cu respectarea Politicii de confidentialitate. Ea poate fi consultata în site.

5. Utilizarea site-ului

5.1. Site-ul si informatiile prezentate vor fi folosite exclusiv prin asumarea raspunderii proprii. Daca aveti orice indoieli cu privire la functionarea site-ului, corectitudinea informatiilor prezentate, functionarea diferitelor sectiuni ale acestuia, va rugam sa ne contactati telefonic ori să părăsiți site-ul.
5.2. Finalizarea unei comenzi, inițiată în oricare dintre modalitățile descrise anterior, se va face prin confirmarea sau infirmarea acesteia de către un reprezentant OVEGO. Pentru că lucrăm cu stocuri limitate, obligațiile specific contractului de vânzare cumpărare se nasc în momentul în care vă confirmăm comanda.
5.3. Ne rezervam dreptul de a refuza procesarea si livrarea unor comenzi pe care le consideram plasate in rea credinta ori ale unor cumparatori care in trecut nu au respectat conditiile si termenii intelegerii noastre.
5.4. Taxa pe valoare adaugata este inclusa in pretul afisat al produselor, în cazul produselor cu preț afișat.

6. Proprietate intelectuala si limitarea folosirii site-ului

6.1. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal premise, conform termenilor si conditiilor prezente. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
6.2. Site-ul poate fi folosit exclusiv pentru următoarele tipuri de operatiuni : citirea informatiilor prezente, alegerea unor produse, trimiterea unei/unor comenzi, folosirea datelor de contact si a formularului de contact pentru a lua legatura cu noi. Orice operatiune ce depaseste prin scop, forma sau metoda, operatiunile mentionate anterior sunt in afara intelegerii noastre si poate atrage dupa sine raspunderea delictuala, conform legii.

7. Pareri, comentarii, comunicari

7.1. Vizitatorii sau cumparatorii pot trimite ori adauga in site comentarii si pareri/recenzii asupra produselor, cat timp ele nu sunt jignitoare, obscene, amenintatoare sau cu scopul de a denatura intentionat adevarul. Ne rezervam dreptul de a sterge pe acelea care nu respecta conditiile anterior mentionate.

8. Garantie si Retur

8.1. Garantia produselor este asigurata în condițiile menționate în momentul confirmării comenzii.
8.2. Garanția produselor este de 2 ani pentru piesele noi și de 1 an în cazul produselor second hand ori pre-utilizate.
8.3. Termenul de reflecție de 14 zile în care puteți returna produsele fără niciun motiv se aplică numai produselor/pieselor noi. Chiar și în acest caz, cumpărătorul trebuie să Achite transportul pentru livrarea pieselor către OVEGO.
8.4. Transportul pentru retur este plătit de către client/cumpărător, excepție face situația în care comanda livrată este neconformă, în sensul că ea conține alte produse decât cele confirmate, produse defecte sau care nu corespund descrierii de pe site ori furnizate în oricare alt mod.
8.5. In cazul in care constatati vicii aparente ale produselor, acestea vor fi inlocuite in termen de 30 de zile, termen ce curge de la data primirii produselor/produsului. Conditiile inlocuirii sunt ca dumneavoastra sa nu fiti responsabil de viciul aparent si ca acesta sa nu fie, in fapt, felul in care produsul este comercializat in mod normal, conform descrierilor prezente in site.

9. Livrare

9.1. Dupa plasarea unei comenzi si confirmarea acesteia de către un reprezentant OVEGO, ne obligam sa procesam si sa livram comanda efectuata in termen maxim de 10 zile lucratoare, dacă un alt termen nu v-a fost comunicat în momentul confirmării.
9.2. Pentru livrarea produselor se va percepe o taxa separata mentionata si evidentiata separat.

10. Rezerva proprietatii

10.1. Ne rezervam dreptul de proprietate asupra bunurilor vandute, bunuri transmise ca urmare a unor comenzi confirmare, pana la momentul la care plata este inregistrata.
10.2. Chiar si in cazul platii, bunurilor devin proprietatea dumneavoastra numai in cazul in care sunteti titularul sau beneficiarul comenzii iar produsele nu au ajuns in posesia dumneavoastra printr-o eroare a noastra, a curierului, ori prin manevre dolozive din partea dvs.. In acest caz, ne rezervam dreptul sa reintram in posesia produselor vandute si, in cazul reintrarii in posesie asupra bunurilor in cauza, ne asumam obligatia sa va returnam sumele platite pentru acele produse, in termen de 10 zile lucratoare.

11. Asumarea raspunderii

11.1. Ne asumăm răspunderea pentru corectitudinea informațiilor prezentate în site cât și pentru calitatea produselor comercializate.